MALI NOGOMET, VELIKO SRCE

Prvi humanitarni malonogometni turnir 'Crveni križ za Kalićevu': Prikupljena sredstva za opremanje bolnice

Primopredaja donacije Crvenog križa Zagreb KDB Klaićeva
Hrvatski crveni križ
18.10.2024.
u 14:00

Crveni križ Zagreb ovim putem još jednom zahvaljuje svim sudionicima, sponzorima i donatorima kao i svim djelatnicima koji su sudjelovali u organizaciji i provedbi turnira. Ovaj događaj još jednim je potvrdio da smo zajedno nezaustavljivi u ostvarivanju plemenitih ciljeva te da sport i humanost mogu biti snažan pokretač pozitivnih promjena u našoj zajednici

U svečanoj dvorani Klinike za dječje bolesti Klaićeva, ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Zagreb Petar Penava uručio je 6.700 eura vrijednu donaciju ravnatelju Klinike Goranu Roiću koja će biti usmjerena na poboljšanje uvjeta boravka najmlađih pacijenata.Ova donacija rezultat je uspješno održanog prvog Humanitarnog malonogometnog turnira “Crveni križ za Klaićevu” koji je okupio brojne ekipe, sponzore i donatore.

Prikupljeni iznos bit će uložen u opremanje i poboljšanje uvjeta boravka djece na drugom katu pedijatrije, uključujući oplemenjivanje kutaka za igru,nabavu udobnih fotelja za majke koje borave uz svoju djecu te dovršetak radova na adaptaciji kupaonice kako bi bila prilagođena potrebama djece s invaliditetom."Iznimno smo ponosni na uspjeh ovog turnira i zahvalni svima koji su sudjelovali i pomogli da ostvarimo ovaj plemeniti cilj. Ovo je dokaz da zajedno možemo učiniti puno za našu djecu", istaknuo je Petar Penava,ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Zagreb.

"Crveni križ Zagreb kontinuirano radi na poboljšanju kvalitete života najranjivijih skupina, a posebnu pažnju posvećujemo upravo djeci. Kroz naše programe  u domovima u Novom Vinodolskom i na Sljemenu godišnje prođe oko deset tisuća djece, a sa zagrebačkim Crvenim križem godišnje u kontakt dođe oko deset posto stanovnika Zagreba. Ova humanitarna akcija i donacija je samo jedan od načina na koji pokazujemo svoju posvećenost zajednici“, zaključio je. Ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb Goran Roić izrazio je veliku zahvalnost na donaciji, ali i podršci koju Klinika dobiva od čitave zajednice.

VEZANI ČLANCI:

"Zahvaljujemo vas što ste nas prepoznali. Svaka donacija nam puno znači jer nam omogućuje da našim najmlađim pacijentima pružimo najbolju moguću skrb. Ovakve akcije pokazuju da zajedno možemo učiniti puno za dječju medicinu koja je posebno osjetljiva i bitna.Potrebe su jako velike, a zdravstvo je svake godine deset posto skuplje. Upravo na temelju ovakvih akcije mi uspijevamo postići jedan nadstandard u opremi te uvjetima liječenja i boravka. Naši planovi za budućnost su ambiciozni, a ova donacija će nam pomoći da napravimo još jedan korak naprijed“, zaključio je.

Crveni križ Zagreb ovim putem još jednom zahvaljuje svim sudionicima, sponzorima i donatorima kao i svim djelatnicima koji su sudjelovali u organizaciji i provedbi turnira. Ovaj događaj još jednim je potvrdio da smo zajedno nezaustavljivi u ostvarivanju plemenitih ciljeva te da sport i humanost mogu biti snažan pokretač pozitivnih promjena u našoj zajednici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije