manifestacija

Radionice i ulaz u ZOO na Čarobni dan

14.05.2015., Zagreb -  Konferencija za medije povodom manifestacije  - Carobni dan odrzana je u zagrebackom Zooloskom vrtu. Barbara Novak, Nika Dolenc, Petra Ozmec, Davorka Maljkovic.  Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
15.05.2015.
u 17:00

Dan potpuno posvećen obitelji održat će se, s nizom događaja, u Maksimiru 7. lipnja

Penjanje na umjetnu stijenu, izrađivanje nakita, glazbeni nastupi, druženje s vatrogascima, policijom, vojskom, ali i ulaz u Zoološki vrt za cijelu obitelj po cijeni jedne ulaznice, sve to Zagrepčanima donosi Čarobni dan koji će se održati 7. lipnja u Maksimiru. Radionice u cijelom parku bit će potpuno besplatne, a na njima moći će sudjelovati svi uzrasti, od beba do umirovljenika.

- Čarobni dan redovito se održava u Sloveniji, a glavni mu je cilj da se druži cijela obitelj. Baš su zato u Maksimir pozvane cijele obitelji, kako roditelji i djeca, tako i bake i djedovi - objasnila je Barbara Novak iz organizacije, dok je ravnateljica ZOO-a dodala da će obiteljska ulaznica za vrt podrazumijevati dvije odrasle osobe i djecu. Kako je rekla Petra Ozmec iz organizacije Čarobnog dana, svi detalji mogu se vidjeti na njihovoj internetskoj stranici, gdje se, također, mogu naći kuponi za ZOO, kao i prijavnice za likovni natječaj.

- Pobjednik će odabrati dječje igralište koje ćemo mi urediti, a svi crteži bit će izloženi u Maksmiru - rekla je Ozmec te dodala da će, između ostalih, na velikoj pozornici mališane zabavljati Jacques Houdek.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije