Party zona

Radnička cesta novo je mjesto za vikend-provod

green gold
Grgur Žućko/PIXSELL
Autor
Mateja Šobak/VLM
14.05.2012.
u 08:22

Dnevni prostor poslovno -trgovačkog centra navečer postaje spektar klubova gdje se svaki dan održava drugi program, zabave...

Rumunjski glazbenik Edward Maya, prije njegova nastupa spektakl atraktivne violončelistice Ane Rucner, na drugom kraju kubanska glazba i ritmovi salse, istovremeno se peku metarske pizze u pizzeriji koja radi cijelu noć... Slika je to subotnjeg izlaska u klubovima Green Gold centra na Radničkoj cesti, novog popularnog mjesta za vikend-provode u gradu.

Trendi kombinacije

Poslovni centar, koji na jesen očekuje i otvaranje hotela Hilton, postao je nova adresa svakodnevne zabave u metropoli. Prostor koji danju funkcionira kao kafići noću je zona provoda. Ponedjeljak je rezerviran za jazz, utorkom je rock-večer, srijedom plesnjak, četvrtkom tamburaši, dok je svaki drugi petak koncert poznatog izvođača. Non-stop party prepoznali su mnogi pa je tako u subotu bilo jasno gdje se trenutačno mora biti u gradu. Atraktivan prostor napunile su jednako tako atraktivne djevojke u trendi modnim kombinacijama. Kiša definitivno nije smetala; mogle su se vidjeti ljetne kreacije, kratke suknje, haljine, dekoltei... Generacijski jaz ne postoji, tamo su naprosto svi željni dobre zabave.

– Često dolazimo ovamo i sviđa nam se. Atmosfera je odlična i uvijek se dobro naplešemo – rekla je Marina koja je s prijateljicama Svjetlanom i Anom došla proslaviti rođendan. Iako je u 22 sata prostor bio potpuno prazan, u ponoć se jedva nalazilo slobodno mjesto. Dolazak na početku spomenutog glazbenika usijao je atmosferu dobro podgrijanu koktelima. Bio je to ujedno i početak Summerfesta 2012. koji će se održavati u tom klubu do sedmog srpnja kada je zadnji koncert, onaj Barbare Tucker.

Uglavnom besplatno

– Bez obzira na to koji je koncert i plaća li se ulaz, uvijek ovamo dolazimo jer je provod najbolji, a žene najzgodnije – rekao je Mario koji se također subotu navečer s društvom provodio u Radničkoj koja očito više nije isključivo poslovna zona. Inače, ulaz u subotu naplaćivao se 150 kuna, a iz PR-a kluba istaknut će da je uglavnom besplatan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije