Do kraja travnja

Radovi na kanalizaciji u naselju Kuče, linija 305 vozi izmijenjeno

Marko Prpic/PIXSELL
28.03.2021.
u 11:21

Trase prometovanja, kažu u ZET-u, navedene linije opisane su za radni dan. Na isti način prometovati će subotom i nedjeljom. Uz novu regulaciju na snazi je i novi vozni red, koji se može pogledati na webu ZET-a.

Zbog radova na kanalizaciji u naselju Kuče, od ponedjeljka, 29. ožujka u 8 sati do završetka radova koji se očekuju u četvrtak, 29. travnja, autobusna linija 305 (Velika Gorica - Turopolje) će prometovati djelomično izmijenjenim trasama, javljaju u ZET-u

U polascima od 4.05 do 13 sati (osim polaska u 6.10 iz Velike Gorice i 6.25 sati ispred crkve Sv. Fabijana i Sebastijana) autobus će voziti trasom: Velika Gorica – Vukovina – Turopolje – Rakitovec –  cesta uz kanal – DC30 – Vukovina – Školska  – crkva Sv. Fabijana i Sebastijana (okretište) – Velika Gorica.

Autobus u 6.10 iz Velike Gorice i 6.25 sati ispred crkve Sv. Fabijana i Sebastijana će voziti trasom: Velika Gorica – Vukovina – crkva Sv. Fabijana i Sebastijana (okretište) – Vukovina – Velika Gorica. U polascima između 13 i 21 sat autobus linije 305 će prometovati trasom:  Velika Gorica – Vukovina – crkva Sv. Fabijana i Sebastijana (okretište) – Vukovina – DC30 – Turopolje – Rakitovec – cesta uz kanal – DC30 – Vukovina – Školska – crkva Sv. Fabijana i Sebastijana (okretište) – Velika Gorica. 

U periodu od 21 do 23.25 sati autobus će voziti trasom: Velika Gorica – Vukovina – crkva Sv. Fabijana i Sebastijana (okretište) – Vukovina – DC30 – Turopolje – Rakitovec – cesta uz kanal – DC30 – Vukovina – Velika Gorica. 

Tijekom izvođenja radova, privremeno će biti uspostavljena autobusna stajališta u Ulici Svetog Fabijana ispred kućnih brojeva 21 i 24 (kod crkve). Trase prometovanja, kažu u ZET-u, navedene linije opisane su za radni dan. Na isti način prometovati će subotom i nedjeljom. Uz novu regulaciju na snazi je i novi vozni red, koji se može pogledati ovdje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije