'ZARADIO' VELIKU KAZNU

Sa zagrebačkih prometnica: Pijan i bez vozačke vozio unatrag, naletio na drugi automobil, a onda pobjegao

Zagreb: Policija je i dalje pred kućom u kojoj su jučer bile dvije eksplozije
Emica Elvedji/PIXSELL
08.07.2024.
u 14:53

Izrečena mu je novčana kazna u iznosu od 2000 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja u trajanju od 4 mjeseca.

Zagrebačka policija, na ulicama, metropole tijekom vikenda zabilježila je još jedan zanimljiv prekršaj. Skrivio ga je 63-godišnjak koji se pod utjecajem alkohola, a kojemu je izmjereno 2,19 g/kg, i bez vozačke dozvole kod sebe kretao spojnim kolnikom Jadranske avenije i Ulice Vice Vukova u smjeru zapada. Sve se dogodilo u subotu oko 18.25 sati. U jednom trenutku, muškarac se zaustavio jer su ispred njega stajali automobili dok je svjetlilo "crveno" na semaforu.

"Nakon toga krenuo je vožnjom unatrag, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, ne vodeći pritom računa o položaju, smjeru i brzini kretanja svojeg vozila, kao i o položaju zaustavljenih vozila. Tom je prilikom, stražnjim dijelom vozila naletio na prednji dio osobnog automobila bjelovarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 52-godišnjak, a kretao se ispred navedenog, istom prometnom trakom u istom smjeru", stoji u priopćenju PUZ-a.

No, ni tu nije bio kraj. Nakon prometne nesreće, 63-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da prethodno s drugim sudionikom nije popunio Europsko izvješće niti je na drugi način razmijenio osobne podatke i podatke o vozilu s kojim je sudjelovao u prometnoj nesreći.

VEZANI ČLANCI:

U nesreći je nastala materijalna šteta, a policajci su 63-godišnjaka uhitili istoga dana. Izrečena mu je novčana kazna u iznosu od 2000 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja u trajanju od 4 mjeseca.

VIDEO Stari tramvaj na livadi kod velikog jezera na ŠRC Jarunu potpuno je devastiran

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije