Restoran Choice

Sav prihod ostvaren na Božić za mališane iz Udruge Krijesnica

Choice
Foto: PR FOTO
1/3
23.12.2013.
u 10:51

Samim dolaskom u srijedu u 21 sat svaki posjetitelj postaje dio ove božićne bajke.

Zagrebački restaurant i klub Choice na sam Božić najavljuje humanitarni božićni party kojim će razveseliti mališane iz Udruge Krijesnica.

Choice će ovoga Božića zato donirati sav prihod djeci kojoj je to najpotrebnije.

Samim dolaskom u srijedu u 21 sat svaki posjetitelj postaje dio ove božićne bajke.

Prekrasan ambijent novog omiljenog epicentra zabave grada Zagreba na Jarunskoj cesti 5, najnoviji svjetski i domaći hitovi prava su kombinacija za vesele blagdane, a na božićnom humanitarnom partiju nastupit će popularna grupa Joy.

Restoran, lounge i klub Choice gostima nudi egzotičan izbor specijaliteta, kombinirajući svježinu domaćih sastojaka i najbolje čuvanih recepata iz cijelog svijeta kako bi stvorili menu koji je jednostavno bez premca u okusu i raznolikosti. Ukusna i profinjena jela naše kuhinje poslužuju se u romantičnom i ugodnom ambijentu a kako bi užitak bio potpun i kako bi sva osjetila bila zadovoljena.

>>Dosta vam je sarme? Blagdanski party vodič za Zagreb

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije