Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAJE OČEVID

Što se to događa u Zagrebu? U proteklih tjedan dana izgorjelo nekoliko skupocjenih automobila, planuli tijekom noći

Zagreb: U naselju Ravnice noćas izgorjela dva automobila
Davor Puklavec/PIXSELL
07.12.2023.
u 10:06

O slučajevima je izvijestila Policijska uprava zagrebačka, koja javlja da u požarima, srećom, nema ozlijeđenih osoba.

Od početka ovog tjedna na području Zagreba i okolice već su izgorjela tri osobna automobila, a sva vozila planula su tijekom noći. O svim slučajevima izvijestila je Policijska uprava zagrebačka

Zadnji slučaj dogodio se u četvrtak, 7. prosinca, oko 2:10 na području Brezovice, u Golobreškoj ulici. Ondje je, iz za sada nepoznatog razloga, izbio požar osobnog automobila marke Seat Ibiza zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 39-godišnjaka. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Očevid će se obaviti danas, javila je zagrebačka policija.

Prije toga, 5. prosinca oko 3 sata, izbio je požar u Tolminskoj ulici u Dubravi, i to na osobnom automobilu marke Audi zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 26-godišnjaka. Uslijed požara došlo je i do oštećenja osobnog automobila marke Jaguar bjelovarskih registarskih oznaka u vlasništvu 28-godišnjaka. Ozlijeđenih osoba nije bilo, požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. 

Konačno, 3. prosinca u 23:40 u Dubravi u Vraničkoj ulici izbio je požar osobnog automobila marke VW Golf VII zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvo 58-godišnjaka. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Zagrebačka policija naknadno je javila da je požar najvjerojatnije izbio uslijed djelovanja otvorenog plamena i da materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća eura.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Vatrogasci se bore s požarom drvenog objekta na Sućidru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije