SVETI IVAN ZELINA

Subotu provedite u prirodi: Pridružite se otvorenju ekostaze 'Kroz Zelinsku goru'

Foto: Turistička zajednica grada Svetog Ivana Zeline
1/6
10.10.2024.
u 16:00

Šetnja završava besplatnim ručkom na vrhu Kladeščice.

Otvorenje obnovljene poučne ekostaze "Kroz Zelinsku goru" održat će se u subotu, okupljanje za šetnju bit će u 10 sati na početku makadamskog puta na Kladeščici, a ruta od šest kilometara vodi do vrha Kladeščice. Za dobru atmosferu pobrinut će se Planinarsko društvo Izvor i Mario Valentić, koji će održati edukativno-zabavni program "HealthyFIT Experience", najavljuju iz Turističke zajednice Svetog Ivana Zeline. 

POVEZANI ČLANCI:

Program uključuje pješačku turu, body&mind trening te breathe&flow vježbe za unapređenje zdravlja, jačanje duha i tijela te povećanje vitalnosti. Šetnja završava besplatnim ručkom na vrhu Kladeščice. U nedjelju iz Turističke zajednice najavljuju 26. Zelinsku kestenijadu koja obećava bogat program ispunjen jesenskim bojama, mirisima kestena i veselim druženjima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije