natječaj

Suvenir o Tesli, ali i njegovim stopama

Spomenik Nikola tesla
Dusko Marusic/PIXSELL
31.01.2013.
u 21:10

Nagrade za najbolji projekt i inovativni predmet kao i za najbolje u kvizu znanja dodijeliti će se u srpnju, a glavna nagrada je diploma Udruge inovatora Hrvatske, te besplatno izlaganje u sklopu međunarodnog sajma inovacija.

Udruga Nikola Tesla - genij za budućnost otvorila je natječaj iz tri područja - kviz znanja iz fizike za školarce, kreativni i inovativni proizvod ili suvenir inspiriran Teslinim likom i djelom te projekt iz područja Teslina djelovanja.

Nagrade za najbolji projekt i inovativni predmet kao i za najbolje u kvizu znanja dodijeliti će se u srpnju, a glavna nagrada je diploma Udruge inovatora Hrvatske, te besplatno izlaganje u sklopu međunarodnog sajma inovacija. Udruga inače ovih dana, do 2. veljače organizira Dane Nikole Tesle u spomen na našeg velikog znanstvenika.

>>Dani Nikole Tesle u Tehničkom muzeju

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije