Europski projekt

Svi na Bundek na zabavu uz Healthy P.I.C.N.I.C.

FLASH MOB
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSEL
19.05.2014.
u 20:18

U projektu Healthy u kojemu je osam zemalja članica EU sudjeluju i zagrebački učenici

       Flash mobom na Cvjetnom trgu učenici i nastavnici OŠ Ivana Gundulića danas su predstavili europski projekt Healthy P.I.C.N.I.C. u kojem sudjeluju od lani.

Dijelili su letke u promociji zdravlja i građanima objasnili kako ostati zdrav.

– Želimo upoznati naše sugrađane s projektom u kojem ćemo sudjelovati iduće dvije godine i kojem je cilj promocija zdravlja, života u prirodi, učenje stranih jezika i slično – objasnila je ravnateljica škole Višnja Reljić. U projektu sudjeluje osam zemalja članica EU, a ove godine učenici i nastavnici, njih 20-ak, bit će gosti svojih kolega u Zagrebu

– Od 21. do 25. svibnja mi smo domaćini sudionika projekta. Organizirana su razna događanja. Svi će zajedno sudjelovati na prilagođenoj nastavi i radionicama, upoznati znamenitosti grada Zagreba, uživati u ljepotama Plitvičkih jezera, a sudjelovat će i na proslavi Dana Osnovne škole Ivana Gundulića – dodala je ravnateljica.U subotu u 10 sati na Bundeku će se održati natjecanje u tradicijskim igrama na otvorenom, likovna radionica i zabava uz Healthy P.I.C.N.I.C., a kako je kazala ravnateljica, pozvani su svi.

– Očekujemo oko 200 djece i roditelja koji će s nama uživati na pikniku – kazala je Višnja Reljić.

>> Učenici učili o meteorologiji uz Zorana Vakulu 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije