Ljutnja

Taxi Cammeo podiže tužbu protiv sindikaliste Gočina

miljenko
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
12.04.2012.
u 13:56

– To je inače već druga prijava protiv Gočina u proteklih godinu dana od kad poslujemo na zagrebačkom tržištu – kazao je Dražen Medić, operativni direktor Taxi Cammea.

Uz kaznenu prijavu koju je zbog klevete protiv Miljenka Gočina, predsjednika Sindikata hrvatskog vozača, i nekoliko vozača Oryx taxija podnio Mijo Bezer, pomoćnik pročelnika za promet, isto je učinila i tvrtka Taxi Cammeo, istaknuto je na današnjoj konferenciji za medije.

– Nas optužuju za propast svoje tvrtke i brojne druge nepravilnosti, pa smo stoga podnijeli kaznenu prijavu za klevetu. To je inače već druga prijava protiv Gočina u proteklih godinu dana otkako poslujemo na zagrebačkom tržištu – kazao je Dražen Medić, operativni direktor Taxi Cammea.

Medić se osvrnuo i na druge probleme, kao na primjer na rješenje kojim Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje ne priznaje pravo na bolovanje i ozljedu na radu pretučenom vozaču Taxi Cammea Roku Paliću. Istaknuo je da će zbog toga Cammeo uputiti žalbu HZZO-u.

– Iako su verbalni napadi na naše vozače i dalje svakodnevica, broj fizičkih je, na sreću, smanjen, no ne i iskorijenjen. Imamo dobru suradnju s policijom, angažirali smo i privatnu zaštitarsku tvrtku te uveli ''gumb za paniku'' ispod upravljača kojim vozač može pozvati ako ukoliko je napadnut – kazao je Medić.

Iz Taxi Cammea najavljuju i neke novosti u tvrtki koje spremaju kako bi poboljšali svoju uslugu. Riječ je o mogućnosti kartičnog plaćanja usluge taksi-prijevoza, nagradnim igrama te zapošljavanju još 250 vozača, aludirajući na isto toliko otpuštenih vozača Oryx taxija, od kojih su za sada primili njih 20.

Komentara 6

DM
David Mihalic
14:47 12.04.2012.

... ne vrijedi komentara !

MA
mark009977
18:49 12.04.2012.

niti K.

KN
knezevic3d
19:01 12.04.2012.

ovo je postalo vise mnogo smijesno.........odkud sad zapošljavaju tolike ljude a samo 76 licenci.....sigurno vrbovec ima natjecaj za licence

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije