iako je tek travanj

Tomašević do kraja tjedna otvara natječaj za Advent: 'Želimo da bude još bolji'

Objavljeno kako će izgledati Advent u Zagrebu
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/17
11.04.2023.
u 12:04

Tomašević je, iako je početak travanja najavio otvaranje natječaja za pet lokacija za Advent. Europski trg, Ulica Augusta Cesarca, Vlaška, Strossmayerov trg i plato Gradec prvi će se nuditi.

Zagrebački gradonpiačelnik Tomislav Tomašević položio je kamen temeljac za izgradnju područnog objekta Dječjeg vrtića Zrno na Žitnjaku. Novi dječji vrtić, kada se izgradi, moći će na boravak primiti stotinjak djece. Nakon polaganja kamena temeljca na istoj su lokaciji Tomašević i zamjenici Danijela Dolenec i Luka Korlaet održali redovnu konferenciju za medije.

Najviše riječi bilo je o vrtićima i ulaganju u predškolsko obrazovanje pa je Tomašević najavio izgradnju i dogradnju 12 novih vrtića, a uskoro i otvaranje dijela područnih objekata koji su u izgradnji, ponajprije Odranski Obrež, Kašina i Ivanja Reka. Bilo je riječi i o natječaju za Advent koji će biti otvoren do kraja ovoga tjedna.

Objavljeno kako će izgledati Advent u Zagrebu
1/17

Tomašević je, dakle, iako je početak travanja najavio otvaranje natječaja za pet lokacija za Advent. Europski trg, Ulica Augusta Cesarca, Vlaška, Strossmayerov trg i plato Gradec prvi će se nuditi.

- Ove godine želimo natječaj otvoriti što ranije da se svi znaju organizirati na vrijeme kako bi sljedeći Advent bio još bolji. Do petka se otvara natječaj za pet lokacija i trajat će 30 dana. Bit će otvorene i dodatne lokacije istovremeno i natječaj Grada Zagreba i Park ustanove Maksimir. Idu i natječaji za nadmetanje za natječaje za ugostiteljske kućice i kućice za prigodnu prodaju - kazao je i dodao da to ostavlja i dovoljno vremena ako će se natječaj morati ponoviti.

Komentara 3

LN
lotrscak_nije_iz_ZG
22:42 12.04.2023.

Tomasevic bolje priča bajke od braće Grimm

JB
Jednonogi.Brabonjak
23:26 13.04.2023.

Šta će mu Advent Bandićev primitivizam?! Kititi se tuđim perjem ..hm

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije