POHVALIO USPJEH VATRENIH

Tomašević se sastao s delegacijom Dinama: 'Razgovaralo se o modelu izgradnje Maksimirskog stadiona'

Zagreb: Svečana loža na stadionu Maksimir tijekom utakmice između Dinama i Rijeke
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
20.12.2022.
u 18:57

Sudionici sastanka izrazili su zadovoljstvo smjerom u kojem su do sada tekli razgovori između Grada i uprave kluba, te uvjerenje da će se u tom smjeru razgovori i nastaviti, navodi se u priopćenju

Danas je održan sastanak gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomaševića s delegacijom Dinama u gradskoj upravi. Na sastanku je sudjelovao i predsjednik kluba Mirko Barišić. Kako se navodi u objavljenom priopćenju, na početku sastanka gradonačelnik se osvrnuo na veliki uspjeh Hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, u čijem sastavu je igralo više igrača Dinama, te čestitao klubu na tom velikom postignuću.
 
''Predsjednik Barišić i delegacija Dinama informirali su gradonačelnika Tomaševića o stanju u klubu, pri čemu je gradonačelnik Tomašević istaknuo važnost zakonitog i transparentnog poslovanja Dinama za partnerski odnos s Gradom'', navodi se.
 
Osim toga, bilo je riječi i o optimalnom modelu izgradnje novoga Maksimirskog stadiona i partnerstvu između Grada, Dinama, Vlade i Hrvatskoga nogometnog saveza.
 
''Sudionici sastanka izrazili su zadovoljstvo smjerom u kojem su do sada tekli razgovori između Grada i uprave kluba, te uvjerenje da će se u tom smjeru razgovori i nastaviti'', navodi se.

>> VIDEO Ekskluzivno iz sjedišta Uefe: Dogovor je pao, rušit će se Maksimir i graditi novi stadion s 32.000 mjesta!

Komentara 6

SP
Stari_proleter
08:23 22.12.2022.

Ko i obično ljevičari i mrzitelji sveg hrvatskog pa tako i reprezentacije pričaju gluposti. Ako je iz Dinama nešto ukradeno, nije ukradeno gradu nego Dinamu. Ako se dokaže (a nije dokazano ništa) treba vratit Dinamu, a ne Senfu. Gradski ured za gradnju samo treba dati građevinsku dozvolu, a zemljište trebaju otkupit od Crkve koja je stvarni vlasnik.

MA
madmaximo
18:18 22.12.2022.

narode nedaj pare za stadion, daj samo zemljište, hns nek osigura pare za stadion ili kamp, to je njihov posao ... maksimir je rupa bez dna na kojoj bi se sad htjeli namiriti: crkva, hdz, a i tomašević mi počeo smrdit ....

TM
trade_mark
22:59 20.12.2022.

Nek ga Mamić plati!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije