HITNA SANACIJA

Tri zagrebačka kvarta bez tople vode: Pukla je cijev, poznato kada se očekuje normalizacija

Zagreb: Zbog puknuća cijevi dio Novog Zagreba bez vode
Foto: zeljko Lukunici/PIXSELL
1/3
10.09.2024.
u 10:04

HEP Toplinarstvo navodi da su razlozi puknuća vrelovoda starost mreže i korozija cijevi

Zbog puknuća vrelovodne cijevi u utorak je privremeno obustavljena isporuka tople vode korisnicima u zagrebačkim naseljima Špansko, Malešnica i Gajnice, a normalizacija isporuke očekuje se kasno večeras, priopćilo je HEP Toplinarstvo. Vrelovodna cijev pukla je u utorak tijekom noći u ulici Poljski put I. zbog čega je privremeno obustavljena isporuka tople vode za krajnje kupce HEP-Toplinarstva u naseljima Špansko, Malešnica i Gajnice te su radnici pristupili hitnoj sanaciji puknuća.

HEP Toplinarstvo navodi da su razlozi puknuća vrelovoda starost mreže i korozija cijevi. Radnici HEP-Toplinarstva ulažu maksimalne napore da se puknuće vrelovoda sanira u što kraćem roku te mole krajnje kupce za strpljenje i razumijevanje za vrijeme trajanja radova, priopćio je taj opskrbljivač.

Napominju da dionica vrelovoda na kojoj je došlo do puknuća nije bila u obuhvatu radova koje su se provodili u sklopu projekta revitalizacije vrelovodne mreže, ali je u planu potpune zamjene u sljedećem razdoblju provođenja revitalizacije.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Ulice u Makarskoj potopljene nakon obilne kiše ovog ponedjeljka

Ključne riječi

Komentara 1

TR
Trbonja7272
14:35 11.09.2024.

To sa nestankom tople vode i svakogodišnjom sanacijom u ljetnim mjesecima je živa sprdačina! Znam da za ovo ne može biti odgovoran Bandić! Sada je srijeda 14:34 a tople vode još uvijek nema. A ja se čudim k'o picek glisti.... i otkrivam toplu vodu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije