ŠRC Sv. Ivan Zelina

U nedjelju starta utrka 'Velika nagrada Zeline', zatvara se i važna prometnica, evo detalja

Grobnik: Loris Majcan priprema se za Isle of Man TT, najopasniju moto utrku na svijetu
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
29.08.2024.
u 07:00

Dan ranije, od 16 do 21 sat za natjecatelje je osiguran i tehnički pregled motora, a na dan utrke, zbog termina treninga koji će uvjetovati zatvaranje ceste, ulaz vozilom u box moguć je najkasnije do 7 sati

Scooter, oldtimer, brzinski motori i Supermoto kategorije su u kojima će se u nedjelju natjecati vozači i to u sklopu moto utrke „Velika nagrada Zeline“. Ovaj jedinstveni događaj odvit će se na ŠRC Sv. Ivan Zelina, na adresi Vladimira Nazora 87, a brojni entuzijasti i ljubitelji motosporta imat će prilike uživati u treninzima natjecatelja koji počinju u 8, ali i u utrkama koje startaju od 13 sati

Dan ranije, od 16 do 21 sat za natjecatelje je osiguran i tehnički pregled motora, a na dan utrke, zbog termina treninga koji će uvjetovati zatvaranje ceste, ulaz vozilom u box moguć je najkasnije do 7 sati. 

VEZANI ČLANCI: 

– Za vozače koji nemaju licence istu jednodnevnu mogu obaviti u subotu te nedjelju rano ujutro. Osiguranje za jedan dan također mogu obaviti u subotu za vrijeme tehničkog ili sami uzmite u vašim sredinama – napominju organizatori. 

Zbog održavanje utrke, u nedjelju od 7 do 19 sati bit će zatvoren i dio Ulice Vladimira Nazora, a obilazne pravce možete pogledati, a obilazni pravci su: 

  • Državna cesta DC3 (Blaževdol) – županijska cesta 3016 – županijska cesta 3017 (Brezovec Zelinski) – županijska cesta 3288 (Marinovec Zelinski) – lokalna cesta 31007 (Polonje) – županijska cesta 3015 – državna cesta DC3. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije