OPROŠTAJ OD LJETA U STILU

U Novi Zagreb dolazi festival koji okuplja neafirmirane glazbenike, a nastupa i jedna glazbena ikona

Zgrada Sabora ide u obnovu, Velesajam, Kockica i zgrada Vjesnika spominju se kao moguće zamjenske lokacije za zastupnike dok traju radovi
Luka Stanzl/PIXSELL
28.08.2024.
u 15:15

Festival starta u petak, a nastupit će Grof Rifula, Meshgrid, Donkey Hot....

Oprostite se od ljeta u deset dana open air festivala koji se sastoji od edukativnih, glazbenih, digitalno-zelenih, sportskih i umjetničkih programa, a održava se na Zagrebačkom velesajmu, odnosno na velikoj zelenoj površini ispred kulturno zaštićenog paviljona broj 20. Misija je oplemeniti ponudu grada Zagreba kroz razne sajmove, glazbene i umjetničke programe, sportske igre, radionice i projekcije. Pokretač festivala je Glazbena Kuća – udruga za promicanje glazbene i tehničke kulture. – Naša vizija je postati široko poznati i priznati kao jedini festival na području Novog Zagreba koji potiče kulturni amaterizam, digitalnu i zelenu kulturu, zdrave životne stilove i glazbenu toleranciju – kazuju organizatori. 

Festival starta u petak, a nastupit će Grof Rifula, Meshgrid, Donkey Hot.... U ovih deset dana sve posjetitelje dočekat će bogat glazbeni program, a među izvođačima su neafirmirani umjetnici, no nastupit će i glazbena ikona Zdenka Kovačiček. Osim dobre glazbe održat će se i razne radionice. Poput radionice emocionalnog boosta za scenske nastupe, a posjetitelji će imati priliku iskusiti čaroliju plesanja na šipci kroz pokrete koji će vas naučiti kako se osjećati elegantno i snažno istovremeno. A ljeto na Velesajmu obogatit će i omiljeni buvljak Dronjak koji će se odviti ove nedjelje i na kome možete pronaći unikatne i vintage komade, nakit, odjevne dodatke, rukotvorine i još mnogo toga...

VEZANI ČLANCI:
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije