za svjetske putnike

U središtu Zagreba otvoren novi bed&breakfast Studio Kairos 2

Kairos (1)
Foto: Kairos
1/7
19.09.2013.
u 13:49

– Gosti nas rado posjećuju zbog hotelske usluge, hostelske cijene i obiteljske atmosfere te zahvaljujući tome što smo uvršteni u ovogodišnja izdanja svjetskih turističkih vodiča – kazala je vlasnica franšize Danijela Čavlović.

U strogom središtu Zagreba, u Palmotićevoj 13, u utorak je otvoren još jedan bed&breakfast Studio Kairos 2. Novi smještajni kapacitet dio je istoimene turističke marke koja se razvila u franšizu budući da se pilot-lokacija u Vlaškoj ulici u samo godinu dana uspjela izdvojiti iz sve bogatije ponude smještaja dostigavši popunjenost od visokih 90 posto.

Supružnici Tanja i Ivo Huljev potpuno su preuredili svoj obiteljski stan prema standardima marke pa će gosti imati istu razinu usluge i ponudu kao i u prvom zagrebačkom bed&breakfastu.

Ono po čemu se ove dvije lokacije razlikuju su teme soba koje kroz dizajn interijera pričaju neke druge zagrebačke priče pa se tako u Palmotićevoj ulici nalaze Soba crtanog filma, Umjetnička soba, Lenucijeva soba i Zbrda zdola soba. Za dizajn interijera i ovaj put je angažiran DizViz studio, dok je arhitektura povjerena Arhitektonskom studiju Križnjak.

– Gosti nas rado posjećuju zbog hotelske usluge, hostelske cijene i obiteljske atmosfere te zahvaljujući tome što smo uvršteni u ovogodišnja izdanja svjetskih turističkih vodiča Lonely Planeta i Rough Guidea – kazala je vlasnica franšize Danijela Čavlović.

Gotovo 90 posto gostiju Studija Kairos su stranci koji dolaze sa svih kontinenata svijeta.

>>Ovako izgleda prosječan turist koji posjećuje Zagreb

>>Najveći vodič za hostele u ZG-u! Jeftinije je sve, ali ne i lošije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije