Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preokret u novom Zagrebu

Udarac za Tomaševića i Možemo, vijećnik zbog kojeg je ostao bez većine: 'Od ovog gore ne može'

03.10.2023.
u 18:21

Izglasavanje nepovjerenja aktualnom vodstvu VGČ Novi Zagreb – Zapad inicirao je Jadranko Baturić (BM365), inače dugogodišnji predsjednik vijeća iz vremena mandata pokojnog gradonačelnika Milana Bandića. Kao glavne razloge inicijative za smjenu kvartovske vlasti i on, poput Gržina, navodi lošu realizaciju projekata.

Komentara 49

MA
Mandalorian
19:06 03.10.2023.

Isto ce biti i na Sigecici jer je TT odlucio maltretirati stanovnike bukom iz Ruzmarin parka. Ne razumijem od kud mu pravo da da nekom poduzetniku da pola godine odrzava "manifestaciju" i organizira koncerte usred kvarta? Bit ce na izborima Tomislave la pa pa!

PA
Pahor
19:19 03.10.2023.

Imali smo lopinu za gradonacelnika, imali smo i lijenih, nesposobnih, glupih, pokvarenih ali nikada sve to u istoj osobi kao danas

FR
FranzMayer
18:46 03.10.2023.

Isto slijedi i u istočnom dijelu Novog Zagreba . Razlog je nepodnošljivi smrad s Jakuševca i jugonostalgični programi u i oko MSU-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije