VELIKA GORICA

Ulovljeni lopovi koji su "operirali" s fantomkom i plastičnim pištoljem

policija
Arhivska fotografija
02.04.2010.
u 13:20

Policija je do razbojnika došla kada su osumnjičenog M. P. 28. ožujka zaustavili na skuteru te su utvrdili da je za njim raspisana tjeralica jer se nije pojavljivao na suđenju.

J. B. (26) i M. P. (26), poznati po više od 200 kaznenih djela, većinom po zlouporabi droge i imovinskim deliktima, osumnjičeni su za tri razbojstva u Velikoj Gorici. Između siječnja i ožujka 2010. orobili su Tiskov kiosk i dvije poslovnice Hrvatske lutrije.

Do “mete” bi se dovezli automobilom, a M. P. bi onda maskiran fantomkom i plastičnim pištoljem prijetio zaposlenicama, koje bi mu davale novac. Zatim bi zajedno s plijenom pobjegli. Policija je do razbojnika došla kada su osumnjičenog M. P. 28. ožujka zaustavili na skuteru te su utvrdili da je za njim raspisana tjeralica jer se nije pojavljivao na suđenju, a tražila ga je i policija iz Velike Gorice. Priveli su ga na obradu i klupko se počelo odmotavati.

Nakon kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni J. B. odveden je istražnom sucu Županijskog suda, a osumnjičeni M. P. u zatvor u Remetincu. Šteta nastala u razbojstvima iznosi 12.000 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije