Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
50 godina krapinskog festivala

Uz Dan grada Zagreba, 24. svibnja, slavimo i zagrebačke popevke

Foto: Matija Topolovec/Pixsell
1/2
28.04.2016.
u 14:30

U utorak, 24. svibnja u 20 sati, u povodu Dana grada Zagreba, obilježava se 50 godina Krapinskog festivala i 25 godina Radija Kaj

Najveći ovogodišnji kajkavski glazbeni događaj u Zagrebu, svečani koncert – Popevke Zagrebu, održat će se u Lisinskom, 24. svibnja u 20 sati, u povodu Dana grada Zagreba, 50 godina Krapinskog festivala i 25 godina Radija Kaj.

Nastupit će najpopularniji izvođači kajkavskih popevki, koji su u proteklih 50 godina u Krapini, ispjevali najveće hitove KAJ-a:  Tereza Kesovija, Gabi Novak, Drago Diklić, Elvira Voća, Krunoslav Slabinac, Radek Brodarec, Vera Svoboda…, ali i mlađi umjetnici, kao što su Matija Dedić, Danijela Pintarić, Bojan Jambrošić, Ivana Kindl

Popevke Zagrebu zajedno donose: Društvo za kajkavsko kulturno stvaralaštvo, Krapinsko-zagorska županija, Grad Krapina, Grad Zagreb i Radio Kaj.

>> Krapinski “kaj” pozdravit će 400 mališana u narodnim nošnjama

Komentara 2

Avatar gecdra
gecdra
15:18 28.04.2016.

Kaj to više nije zabranjena glazba u Hrvatskoj ?

TI
Tinča123
14:36 30.09.2016.

Svaka vam čast zbog sveopće brige za kajkavštinu. Slavonskog dijalekta nigdje. Sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije