DONOSIMO DETALJE

Važna obavijest zagrebačke Plinare: Sljedećih mjesec dana očitavat će se brojila, evo što morate učiniti

Plinsko brojilo
Patrik Macek/PIXSELL
17.09.2024.
u 16:10

Ako zbog nekog razloga niste u mogućnosti otvoriti vaše prostore zbog očitanja, stanje plinomjera možete dostaviti i putem web aplikacije te telefonskim putem ili mailom.

Iz Gradske plinare Zagreb poslali su važnu obavijest svim kupcima prirodnog plina na distribucijskom području GPZ-a koje obuhvaća područja gradova: Zagreba, Zaprešića i Velike Gorice te općina: Brdovec, Pušća, Marija Gorica i Dubravica.

Djelatnici operatora distribucijskog sustava Gradske plinare Zagreb d.o.o. i ugovornog partnera za očitanje plinomjera Hrvatske pošte d.d., očitavat će plinomjere kategorije kućanstvo tijekom rujna sve do 07.10.2024. godine zbog zakonske obveze propisane od strane Hrvatske energetske regulatorne agencije (HERA-e). "Molimo sve kupce da omoguće pristup svojim plinomjerima radi očitanja plinomjera.

Plinsko brojilo
1/7

Ako zbog nekog razloga niste u mogućnosti otvoriti vaše prostore zbog očitanja, molimo vas da dostavite stanje vaših plinomjera putem web aplikacije koja se nalazi na web stranici www.plinara-zagreb.hr, dežurnih telefona 01/ 6437 782 i 01/ 6437 783 ili adrese elektroničke pošte: ocitanja@plinara-zagreb.hr.", poručuju iz Plinare. 

Predmetne informacije dostupne su i na web stranici Gradske plinare Zagreb d.o.o. Svi krajnji kupci kategorije kućanstvo distribucijskog područja Gradske plinare Zagreb d.o.o. i u budućnosti će imati mogućnost upisa stanja potrošnje plina putem web aplikacije Gradske plinare Zagreb d.o.o., zbog izrade što točnijih računa za potrošeni plin, a očitanja plinomjera od strane Gradske plinare Zagreb d.o.o. će se i dalje obavljati u dosadašnjim propisanim terminima u 6. i 12. mjesecu.

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 2

Avatar Provokator1
Provokator1
13:31 18.09.2024.

Zbog čega posebno stanje trebaju dostavljati i oni koji vam potpisuju zahtjeve na kojima se to također traži ?

LO
Lolita3
14:06 18.09.2024.

Da li će popisivati samo svoje potrošače, ili i Međimurce?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije