'ZATO I UPADNE...'

VIDEO Nema gužve, no taksist se u Zagrebu svejedno odlučio provozati tramvajskom prugom: 'Redovita pojava...'

Prometne zgode i nezgode/Facebook
25.07.2024.
u 10:40

Podsjećamo, važno je poštivati prometna pravila jer tako štitite sebe, ali i druge sudionike u prometu

Na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode osvanula je snimka sa zagrebačkog Ksavera, u smjeru Mihaljevca, kako taksist vozi po tramvajskoj pruzi. Kako se vidi na videozapisu, na cesti nema previše automobila, no taksi vozač svejedno se odlučio provozati tamo gdje ne smije.

Objava na društvenoj mreži sakupila je više od 20.000 pregleda, ali i puno reakcija. "Gužva je i ugodnija je vožnja po šoderu", "Redovita pojava u tom djelu grada...", "Zato i upadne u tračnice koje su u radovima"... samo su neki od komentar koje su korisnici Facebooka ostavili ispod snimke.

"Nemam predrasude, ali ne želim da me takvi taksisti voze! Crni, bijeli, žuti, Splićani, Zagrepčani, Zagorci... Lošim vozačima treba zabraniti ikakav prijevoz putnika, ma od kud oni došli", napisao je jedan korisnik. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjećamo, važno je poštivati prometna pravila. Tako štitite sebe, ali i druge sudionike u prometu.

Ključne riječi

Komentara 2

MT
makan tahi
12:22 25.07.2024.

misli da ima terenca

KU
kuki333
11:47 25.07.2024.

Još da ste se informirali gdje bi vam bio kraj🤣Po tračnicama mogu voziti hitne službe i taxi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije