aromaterapija za pse

Violončelistica radi mirišljave sapune i šampone za – pse!

kozmetika za pse (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
11.03.2013.
u 09:29

Šamponi, sapuni, njega za pseću kožu i dlaku... sve to radi mlada violončelistica Petra Golčić koja se već nekoliko godina bavi proizvodnjom prirodne aromakozmetike.

Prirodni aromaterapijski proizvodi za pse. Zašto ne? Šamponi, sapuni, njegujuće mješavine za kožu i dlaku pasa, ulja za kožne probleme, artritis, cirkulaciju, protiv krpelja ili za ublažavanje straha i agresivnosti. Petra Golčić, mlada violončelistica, nekoliko godina proizvodi prirodnu aromakozmetiku. Prošla je različite radionice i, kaže, danas ona i njezin pas Kasja, koriste samo onu kozmetiku koja izađe iz njihove kuhinje.

– Isprobavala sam prirodnu kozmetiku na sebi, prijateljima i rodbini. Kad sam se uvjerila u kvalitetu, počela sam raditi za širu publiku pa i pseću – objašnjava. Aromaterapijski proizvodi za pse – šampon za ljepšu dlaku od 80 kuna, uljne mješavina protiv krpelja, za smirivanje od 40 kuna ili sapun “dlakava ljubav” za 25, kaže Petra, netoksični su i ne iritiraju.

Izrađuje i kozmetiku za ljude – kreme za lice i tijelo, protiv akni, za brijanje ili kreme s eteričnim uljem čempresa i kadulje za celulit od 150 kuna, dezodoransi za 60 kuna. Sapuni s crvenom mandarinom za smirenje, ružmarinom, paprenom metvicom, ljiljanom... već od 15 kuna. Dekorativna kozmetika – puder, tekući ili u prahu – kombinacija gline, rižinog pudera i praha kestena, od 200 kuna, sjenila... Petra sve sama pripravlja, po narudžbi, a sastojci su, kaže, 100 posto prirodni. Svoje prirodne proizvode AromAntique, prodaje preko WooHoo platforme, Facebooka, ali može je se vidjeti i na raznim sajmovima po gradu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije