Napokon voda

Vodovodna mreža za 40 kuća u Istarskoj i Pokupskoj ulici

voda petrovina
pixsell
10.09.2010.
u 12:46

- Često su nam iz Grada obećavali ovo što se sad ostvaruje, kaže Mirko Balić, predsjednik Mjesnog odbora u Petrovini.

U naselju Petrovini, u Istarskoj i Pokupskoj ulici, počela je gradnja vodovodne mreže.

Riječ je o dvjema ulicama koje jedine nisu imale mogućnost opskrbe vodom, a mještani su više puta u proteklim godinama tražili gradnju mreže.

– Često su nam obećavali gradnju vodovodne mreže, ali nisu počinjali s radovima. Sada su radovi u punom jeku i vjerujemo da ćemo konačno i mi dobiti osnovne uvjete za život, poručio je predsjednik Mjesnog odbora Mirko Balić.

Vrijednost tih radova je 299.104,95 kn, a rok završetka 6. listopada 2010. Na taj način Grad ispunjava svoju obvezu, ali i obećanje koje je dao ljudima ruralnog dijela Velike Gorice.

Trasa cjevovoda u Istarskoj i Pokupskoj ulici nastavlja se na trase već postojećih cjevovoda.

Gradnjom vodovodne mreže omogućit će se spajanje na nju četrdesetak novih sagrađenih kuća. Ukupna dužina cjevovoda je 966 m, a izradit će se tri revizijska okna te postaviti pet nadzemnih hidranata.

Stanovnici Istarske i Pokupske ulice u Petrovini ne kriju zadovoljstvo ostvarenjem projekta koji su dugo čekali.

– Bilo je i vrijeme, ne može se bez vode živjeti u 21. stoljeću, zbilja nismo tražili previše. Sad napokon možemo odahnuti – komentirao je radosni događaj jedan od stanara Pokupske ulice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije