Užas u Zaprešiću

Vozač autobusa djevojku vukao 40 metara po asfaltu? Majka ljuta i na hitnu i ZET

Ilustracija
Robert Anic/PIXSELL
30.08.2023.
u 09:06

Na Hitnoj u Zaprešiću su je očistili antiseptikom, rekli da joj nije ništa i poslali je doma. Srećom, majka ju je odvela u Klaićevu gdje su joj temeljitije očistili rane te je hospitalizirali.

Djevojci (17)  prošli petak u Zaprešiću vozač ZET-ova autobusa zatvorio je lijevu nogu i vukao je po podu nekoliko desetaka metara. Ima ozljede po cijelom tijelu.

"Ušla sam na stražnja vrata busa. Zakoračila sam s lijevom nogom u bus kad su mi vrata zatvorila tu nogu i svi su čekali kad će ponovo otvoriti vrata. Nisam čula niti najavu za zatvaranje vrata. Nakon par sekundi bus je krenuo, a ja sam počela vrištati. Vukao me 40 metara po podu", navela je unesrećena djevojka za 24 sata.

Nakon nekog vremena noga joj se odglavila, a vozač nije stao pogledati što se događa. Pomogla joj je žena koja je čula njeno vrištanje te je odvela kod sebe doma pa na HItnu. Majka nesretne djevojke ogorčena je na ZET, ali i na zaprešićku Hitnu. Tvrdi da Hitna njenu kćer nije obradila kako treba pa su otišli u Klaićevu. Na Hitnoj u Zaprešiću su je očistili antiseptikom, rekli da joj nije ništa i poslali je doma.

POVEZANI ČLANCI:

U Klaićevoj su joj ozljede temeljitije očistili te je hospitalizirali. U ponedjeljak je izašla iz bolnice sa ozljedama obje ruke, noge, trbuha, leđa. Iz zagrebačke policije su potvrdili slučaj i naveli da se vozač nije uvjerio da može krenuti te je zbog toga djevojka zadobila lakše ozljede. Iz ZET-a su se oglasili na upit Večernjeg lista te komentirali cijeli slučaj.

>> VIDEO Autom naletio na biciklista nedaleko od Avenue Malla u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
22:34 30.08.2023.

Tko plaća takvoga vo za ča. Vo.

PI
pivodavac
11:08 30.08.2023.

Nikako putnici da shvate da je ulaz na prednja vrata autobusa a ne na zadnja vrata.

Avatar votum
votum
11:11 30.08.2023.

Ta hajte, ako se u Zagrebu postaje gradonačelnik tako da se bacaš i valjaš po podu, što bi onda ta cura imala negativno iskustvo. MožeJu baš prima takve u svoje redove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije