OVE SRIJEDE

Vraća se popularni studentski vjeronauk: Na Jarunu će se govoriti o 'Katoličkoj seksualnoj revoluciji'

U crkvi Svete Mati Slobode na Cvjetnicu nije održana misa ali je dio otvoren za osobnu molitvu
Marko Lukunic/PIXSELL
28.10.2024.
u 12:07

– Pred nama je ciklus kateheza pod nazivom "Teologija tijela”, o dostojanstvu muškarca i žene, značenju ljudske spolnosti i puno toga Božjega utkanog u svakog muškarca i svaku ženu – najavio je studentski kapelan

Nakon ljetne stanke u crkvu Svete Mati Slobode na zagrebačkom Jarunu vraća se popularni studentski vjeronauk. Naime, svake srijede u prepunoj crkvi studenti slušaju razna tematska predavanja koja vodi studentski kapelna don David Leskovar, a ovotjedno je don David najavio na svojim društvenim mrežama. 

– Drage studentice i studenti, sljedeću srijedu konačnooooo se vraćamo s našim studentskim vjeronaukom. Pred nama je ciklus kateheza pod nazivom “TEOLOGIJA TIJELA”, o dostojanstvu muškarca i žene, značenju ljudske spolnosti i puno toga Božjega utkanog u svakog muškarca i svaku ženu! Ovaj tjedan otvaramo s temom: “KATOLIČKA SEKSUALNA REVOLUCIJA” – napisao je don David na društvenoj mreži Instagram. 

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije