Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Materijalna šteta

Zagrebačka policija objavila detalje o požaru u Rudešu: Oštećeno osam stanova, poznat i uzrok

Zagreb: Požar u stambenoj zgradi u Rudešu zahvatio nekoliko stanova
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
28.07.2022.
u 18:23

Očevidom je utvrđeno kako je zasad nepoznati počinitelj najvjerojatnije otvorenim plamenom izazvao požar na otvorenoj terasi stana u prizemlju stambene zgrade, koji je u vlasništu 48-godišnjakinje

Policijska uprava Zagrebačka u popodnevnim ej satima objavila detalje očevida požara u Rudešu koji je planuo noćas oko 1.25. Obavljenim očevidom je utvrđeno kako je zasad nepoznati počinitelj najvjerojatnije otvorenim plamenom izazvao požar na otvorenoj terasi stana u prizemlju stambene zgrade, koji je u vlasništu 48-godišnjakinje, stoji u priopćenju.

-Nakon toga plamen je zahvatio drvenu konstrukciju terase, prozore i balkonska vrata, a potom se proširio na unutrašnjost sobe. S drvene konstrukcije terase, plamen se proširio od prizemlja pa sve do petog kata zgrade na ukupno osam stanova te je došlo do oštećenja fasade zgrade, prozora i plastičnih obloga na balkonima i začađenja zidova na stanovima od prvog do petog kata- javlja PU Zagrebačka. 

Kriminalističko istraživanje i dalje je  u tijeku, a materijalna šteta zasad je neutvrđena.

Ključne riječi

Komentara 6

ZA
zagi101
18:52 28.07.2022.

uporno pišete Rudeš a to je ulica u Španskom

PH
Petarstijena-HR
19:13 28.07.2022.

Ima takvih luđaka/luđakinja u svakoj zgradi,što rade probleme susjednim stanarima.Hr je zemlja nereda i bezakonja,uz nakorumpiranije krivousuđe u EU.Da je policija i krivousuđe ovu luđakinju i slične njoj na vrijeme kažnjavalo,do ovoga ne bi došlo...Trenutno ovakvih situacija ima u svakoj zgradi,ali policija i sudstvo ne rade svoj posao,i nikoga ne kažnjavaju za nered....i bezakonje...

Avatar neugodan
neugodan
09:08 29.07.2022.

I opet stiropor fasada. Zabranite stiropor fasade na visestambenim zgradama!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije