'vremena je sve manje'

'Zagrebu prijeti napuljski scenarij, a odgovorni šute'

Davor Bernardić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
18.09.2016.
u 10:48

"Vrijeme je da se gradonačelnik Bandić konačno posveti Zagrebu i zagrebačkim problemima, a posebno ovome jer vremena je sve manje", smatra SDP-ov potpredsjednik.

SDP- ov potpredsjednik Davor Bernardić  reagirao je na informacije u medijima o sudskom ukidanju potrebne dozvole za odlaganje otpada na Jakuševcu. 

"Zabrinjava šutnja i nečinjenje odgovornih o novonastaloj situaciji s obzirom da ukoliko su te informacije točne, Zagrebu krajem godine prijeti napuljski scenarij, gušenja grada u vlastitom otpadu. Vrijeme je da se gradonačelnik Bandić konačno posveti Zagrebu i zagrebačkim problemima, a posebno ovome jer vremena je sve manje. 

"Prijeti li Zagrebu ekološka katastrofa ukoliko se zatvori odlagalište otpada Jakuševec“ Bernardić pita odgovorne. 

"Sprečavanje trenutnog zatvaranja Jakuševca zbog sudskog ukidanja potrebne dozvole za odlaganje mora biti prvi prioritet i zahtjeva brzu i kvalitetnu reakciju kako se u Zagrebu ne bi napisala još jedna mračna priča o neodgovornom i lošem gospodarenju otpadom", istaknuo je Bernardić u priopćenju. 

>>Bernardić: Kandidirat ću se za gradonačelnika Zagreba. To je moja dužnost, to je moja obveza

Komentara 12

Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
13:00 18.09.2016.

Bernardiću, imaš li kakav pametan prijedlog, umjesto da besmisleno politiziraš?

SA
samur777
11:26 18.09.2016.

zna bandić kaj dela , rješil bu on taj problem , kaj bi taj pikzibner esdepeov , taj ni šmrklje još ni navčil ščistiti , taj bi vlast , ajde , voljno , i on i sdp

SA
sayanaish
07:07 20.09.2016.

Ozbiljni političar koji će se kandidirati za gradonačlnika Zagreba bi podatke trebao znati iz prve ruke, a ne dizati dreku kao malo dijete zbog medijskih napisa. Ne kažem da nisu točni (u to ne ulazim koliko je tu pretjerivanja), ali Bernardiću što ti onda radiš u gradskoj skuštini ako su ti mediji izvor informacija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije