modna špica

Zagrepčankama nije problem potrošiti koju kunu više na odjeću

ulična moda (1)
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
1/5
26.03.2013.
u 17:00

Djevojke na subotnjoj zagrebačkoj špici još uvijek se čvrsto drže šalove jer hladnoća nas ne napušta

Mia Prguda (16), srednjoškolka: Srednjoškolka rado nosi crnu boju koju upotpuni zanimljivim detaljima. Nakit kupuje u Guessu, a odjeću u H&M-u.

Klara Naka (14), osnovnoškolka: Iako je još u osnovnoj školi, Klara dosta pažnje pridaje odabiru odjeće. Voli upadljive boje, a redoviti je kupac u XYZ.

Ivana Pešić (18), srednjoškolka: Ivani nije problem potrošiti koju kunu više na odjeću, a često kombinira trendi s klasičnim stilom odijevanja.

Kristina Kovačević (21), studentica agronomije: Kupuje u poznatim dućanima za mlade Bershka, Pull&Bear i Stradivarius, a često odjeću posuđuje od sestre.

Sara Stubić (17), srednjoškolka: Sara voli šoping, a naročito se veseli toplijem vremenu kada uskače u omiljene joj “starke“.

>>Zagrepčankama šetnje trgovačkim centrima ne padaju teško

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije