Kulturni centar

Zapalilo se atomsko sklonište u Travnom

KUC Travno
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
07.02.2015.
u 08:03

Vatrogasci su sklonište razdimljavali do kasnog popodneva

Djelatnike Kulturnog centra Travno jučer je na početku radnog vremena iznenadio požar, koji se proširio i zahvatio atomsko sklonište na južnoj strani zgrade.

Vatrogasci su vatru vrlo brzo ugasili i šteta je minimalna, no prostor su razdimljavali do kasnog popodneva. U skloništu, kažu iz KUC-a Travno, živi beskućnik koji je i akademski slikar pa sklonište koristi i za svoj atelijer. U prostor je beskućnik ušao još devedesetih, kad je i sagrađena zgrada.

Komentara 2

DA
DARC2332
11:58 07.02.2015.

u ovoj HRVATSKOJ nitko ali bas nitko ne bi smio bit beskucnik! sramota politicari, bankari i razni lopovi sve pokrali! sve imamo samo pameti i razumijevanja ne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije