Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI KONCERTNI PROGRAM

Žarište u Kontesu ovoga petka dovodi 'Pseću plažu', a pripremili su i posebnu ponudu

Žarište
08.05.2024.
u 11:00

Organizator programa je Ustanova Novi prostori kulture, a sufinancira ga Grad Zagreb

Zagrebačka glazbena scena prošloga je petka svjedočila rađanju novog koncertnog programa uz nastup benda Doringo, koji je otvorio Žarište u Kontesi. Program je to posvećen suvremenoj autorskoj glazbi koji je, podsjetimo, pokrenula gradska ustanova Novi prostori kulture, a dok uspjeh premijernoga izdanja još lebdi u zraku, najavljuje se i sljedeće. 

Ovoga će petka Žarište u klubu Kazališta Komedija u Cesarčevoj 2 ugostiti audio-vizualnu skupinu Pseća plaža. Počeci benda sežu u 2016. godinu, stalni postav čine Erol Beširević, Matea Bobanović, Filip Mlinarić i Borjan Cvrtila, a u Kontesi će predstaviti svoj najnoviji album "Teško je imati glavu”. 

Ulaznice su dostupne po cijeni od 10 eura putem sustava Entrio, a uveli su i posebnu ponudu koja omogućuje društvu da povoljnije uživa u koncertu. Kupovinom četiri ulaznice, naime, plaćaju se tri.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije