radovi na pruzi

Zatvara se dio Savske i Selske, sve do srijede 19. ožujka

Tramvaj Savska
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
Autor
Sandra Golemac
10.03.2014.
u 08:12

Do srijede 19.3. u 24 sata nema prometa, mijenjaju se oštećene tramvajske pruge i umjesto noćnog tramvaja 31 voze autobusi, a autobus vozi i umjesto noćnoga tramvaja 32 Savskom i izmijenjenom trasom do Prečkog i Borongaja zbog opločenja kolosijeka na Trgu bana Jelačića

Dio kolnika na križanju Selske i Savske bit će zatvoren za sav promet danas od 9 sati do srijede 19. ožujka do 24 sata zbog zamjene oštećenih tramvajskih pruga. U to će se vrijeme promet odvijati prema privremenoj regulaciji, a iz Grada mole sugrađane za strpljenje i razumijevanje zbog mogućih poteškoća.

Apeliraju i da se obrati pozornost na privremenu signalizaciju. Zbog radova će umjesto noćne linije 31 voziti autobus, javljaju iz ZET-a.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

A umjesto noćne tramvajske linije 32 noćas će također voziti autobus jer se mijenjaju tramvajske tračnice na Savskoj. Zbog sanacije opločenja između kolosijeka na Trgu bana Josipa Jelačića vozit će se izmijenjenom trasom, u oba smjera od Prečkog, Savskom cestom i Vodnikovom ulicom do Glavnog kolodvora na Draškovićevu ulicu te Ulicom Kneza Mislava preko Trga žrtava fašizma do Borongaja.

Komentara 7

Avatar Azriel
Azriel
10:11 10.03.2014.

zatvoreneo raskršče? Kaj i po danu i po noći? kak, ne kužim spominju se samo noćni tramvaji, a po danu? dajte malo opširniej napišite vijest, a ne ovak diletantski.

Avatar Azriel
Azriel
10:25 10.03.2014.

Dajte na pišite tu vijest kak se spada, na stranicama ZETA govore samo o NOĆNOM prometu, a ovo kaj ste vi napisali znači i po noći i po danu, sa tim da po danu nema nit prometa nit zamjenskih buseva. valjda se nekakvi novinari

ZB
zbaric
08:58 10.03.2014.

Raskrizje Selska-Savska????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije