Tragedija

Žena se srušila u tramvaju i umrla na Trgu Dražena Petrovića

tramvaj
Borna Filić/PIXSELL
14.12.2012.
u 19:55

Večeras se srušila žena u tramvaju broj 3 kod Trga Dražena Petrovića, a potom je liječnici nisu uspjeli reanimirati te je umrla.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
20:48 14.12.2012.

užas, sve se urušava..

BU
bubimir
21:07 14.12.2012.

jadna žena, sigurno je čula za zloguke prognoze Fitcha

Avatar Nihon no Koku
Nihon no Koku
23:46 14.12.2012.

Njena je karma bila da ce umrijeti bas tog trenutka da je bila na nekom drugom mjestu takoder bi u to vrijeme umrla. Svi mi imamo svoju karmu. Ako na nekog padne cigla i ubije ga da je bio nana drugom mjestu gdje nema cigle vjerovatno bi netko bacio neki kamen koji bi ga pogodio u glavu pa bi umra od tog bacenog kamena jer da mu karma nije umrijeti tog trenutka covjek se nebi nasao tamo kad je bacen kamen ili kad je pala cigla bas tog trenutka Zakljucak; To sto vi zovete tragedija je zapravo vasa karma i zasto zovete tragedija kad covjek umre i placete? Trebali bi zvati tragedija kad se covjek rodi i tada plakati jer znati da ce bilo kojeg trenutka umrijeti rodenje je TRAGEDIJA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije