bio u prekidu

ZET: Uspostavljen tramvajski promet Ulicom grada Vukovara

'20.03.2013., Zagreb - Na Jelacicevom trgu su u tijeku radovi na sanaciji tramvajske pruge. Iako su iz ZET-a tvrdili da nece biti problema u odvijanju prometa, danasnje velike guzve na stajalistu i ko
'Patrik Macek/PIXSELL'
04.07.2013.
u 16:21

Zbog oštećenja gornjeg voda u Ulici grada Vukovara, kod kućnog broja 52, smjer Držićeva ulica, tramvajske linije 3, 5 i 13 prometovale su preusmjereno

Zbog oštećenja gornjeg voda u Ulici grada Vukovara, kod kućnog broja 52, smjer Držićeva ulica, tramvajske linije 3, 5 i 13 prometovale su preusmjereno, priopćio je ZET.

Tramvajska linija 3 prometovala je od Ljubljanice preko Glavnog i Autobusnog kolodvora do Savišća.

Tramvajska linija 5 prometovala je iz Prečkog, Savskom cestom, Vodnikovom ulicom na Glavni kolodvor te Branimirovom ulicom na svoju redovitu trasu.

Tramvajska linija 13 prometovala je od Kvaternikovog trga preko Glavnog kolodvora, Trga bana Josipa Jelačića, Savskom cestom do Savskog mosta.  

- Brzom intervencijom ZET-ovih ekipa ponovno je uspostavljen tramvajski promet Ulicom grada Vukovara, koji je bio u prekidu zbog oštećenja žice gornjeg voda- izvijestio je ZET.

>> Evo kako će voziti ZET za radova na križanju Vukovarska-Držićeva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije