BUNDEK

Naplata parkinga na Bundeku, 50 kuna dulje od pola sata

25.09.2014., Zagreb - Parkiraliste ispod juzne strane Mosta slobode uskoro ce zapoceti s naplatom.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
26.09.2014.
u 12:03

Naplata počinje, neslužbeno doznajemo, od 6. listopada

Deset kuna do pola sata, a pedeset kuna dulje od pola sata parkiranja. Naime, svi koji od 6. listopada budu htjeli parkirati na Bundeku po toj će tarifi platiti ostavljanje svog automobila u neposrednoj blizini jezera. Kako neslužbeno doznajemo iz Gradske uprave, postavit će se rampa uz Most slobode kojom će se regulirati ulazak automobila na područje uz samo jezero.

>>Hladno pivo i Silente sutra otvaraju Bundekfest

Komentara 13

FA
fakin2012
17:12 26.09.2014.

Hoće li već jednom biti kraj Bandićevom reketarenju na javnoj površini? Više se nema gdje u Zagrebu ostaviti auto a da se ne ostavi min 50 kn :-(

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
12:14 26.09.2014.

Problem je jedino taj što će se vozila i dalje parkirati na zelenoj površini pored jezera samo će im se sad to i naplaćivati. Trebalo bi zabraniti pristup jezeru. Ima dovoljno praznog parkirališta uz istočnu stranu Zagrebačkog velesajma ali su ljudi lijeni da pješače do Bundeka.

Avatar commentator
commentator
10:38 27.09.2014.

Ova "parkingindustija" širom hrvacke je jedna prava hobotnica, jedan rak. Sljedeći korak je možda "naplata izlaska iz kuće."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije