Zabrinuti roditelji

Angie i Brad unajmili još jednog specijalista jer njihova kći želi postati dječak

Shiloh Jolie Pitt
Foto: Instagram
1/4
16.09.2015.
u 16:39

Devetogodišnja Shiloh već godinama inzistira na nošenju odjeće za dječake i svima govori da ju zovu John

Čini se da stručnjaka i savjetnika oko obitelji Angeline Jolie i Brada Pitta nikad dosta. Nakon što je Brad odlučio pronaći stručnjaka koji će pomoći njegovoj supruzi u borbi protiv manjka kilograma, supružnici su navodno pronašli još jednog stručnjaka koji će im pomoći oko devetogodišnje kćeri Shiloh koja uporno želi postati dječak.

Brad i Angelina samo žele najbolje za Shiloh. Žele da bude voljena i sigurna – otkrio je izvor za Radar Online i dodao da je Shiloh jako tvrdoglava i da inzistira na nošenju muške odjeće već više od šest godina.

Brad i Angelina su zabrinuti jer smatraju da njihovi stariji sinovi utječu na njezinu odluku. Ipak, nakon razgovora sa specijalistom shvatili su da je to njezin izbor te da ju trebaju pustiti da živi kako ona to želi.

– Shiloh se želi odijevati kao dječak i svima govori da ju zovu John. To je jednostavno ono što Shiloh jest i ne znači da su oni kao roditelji zakazali u odgoju i napravili bilo što pogrešno – zaključio je izvor.

Foto: Press Association/Pixsell

>>Angelina ponovo u problemima, Brad pronalazi stručnjaka koji će joj pomoći

>>Novi zajednički film najpoznatijih supružnika na svijetu

Komentara 3

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
21:43 16.09.2015.

Čija je, dobra je.

BR
brukic
18:18 16.09.2015.

e moze ona primit kojeg sirijca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije