unatoč razvodu

Orlando Bloom i Miranda Kerr provest će blagdane zajedno

Miranda Kerr i Orlando Bloom
Foto: Charles Guerin/Press Association/PIXSELL
1/7
11.12.2014.
u 22:56

Zbog sinčića Flynna, par i dalje ima dobre odnose, a spremaju se i blagdane provesti zajedno

Orlando Bloom i Miranda Kerr očito su i nakon razvoda ostali u dobrim odnosima.

Zbog sinčića Flynna, par i dalje ima dobre odnose, a spremaju se i blagdane provesti zajedno. Iako je prošle godine u listopadu završio njihov brak, međusobno se i dalje vole i poštuju. U emisiji Ellen DeGeneres otkrio je da će svi zajedno provesti Božić. Miranda je nedavno otkrila da i dalje svakodnevno komunicira s Orlandom.

- Jako smo bliski, zauvijek ćemo biti obitelj te se jako volimo. Zajedno smo stvorili nešto predivno i svjesni smo da zauvijek moranmo biti sretni zbog toga, rekla je tada Miranda.

>>Orlando Bloom potpuno je poludio za Margot Robbie

>>Prekrasna Miranda Kerr skida sa sebe komad po komad odjeće

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije