planiraju svadbu

Sofia Vergara i Joe Manganiello se zaručili!

sofia vergara
Foto: Who Say
1/5
30.12.2014.
u 08:34

Vergarin glasnogovornik vijest još nije potvrdio. Prije Joea, Vergara je bila u vezi s Nickom Loebom, s kojim je prekinula u svibnju ove godine

Nakon što su proslavili njegov rođendan, Sofia Vergara i Joe Manganiello objavili su zaruke.

Vijest je objavio E! Online, a Daily Mail odmah je nastavio s fotografijama para na Havajima te impresivnim fotkama prstena na njenoj lijevoj ruci. Vergarin glasnogovornik vijest još nije potvrdio. Prije Joea, Vergara je bila u vezi s Nickom Loebom, s kojim je prekinula u svibnju ove godine.

Njihova veza bila je turbulentna, pa su u boljim odnosima sada, kada više nisu par. I sam Loeb nedavno je komentirao kako su Joe i Sofia jednostavno stvoreni jedno za drugo.

>>'Sretan, sretan rođendan mojoj ljubavi i najboljem prijatelju'

>>Evo kako su celebrity cure proslavile blagdane

Komentara 1

OP
openheimer2
09:26 30.12.2014.

opet svaki dan netko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije