'Mlađe je slađe'

Starija je od njega 17 godina, imao je njen poster na zidu, a sada izlaze zajedno

Bullock i Evans
Foto: Screenshot/Captain America
1/11
02.06.2014.
u 12:58

Par je viđen zajedno na večeri u ožujku u velikom društvu, a ranije ovog mjeseca "uhvaćeni su" nakon večere u Cecconi s Chelsea Handler.

On je Chris Evans (32) i zvijezda je filma Captain America, ali čini se i da je osvojio glumicu čiji je poster držao na svom zidu.

Otkad se 2010. rastala od motociklista Jesseja Jamesa, glumica Sandra Bullock (49) nije imala ozbiljniju vezu, a sada se nagađa je li u vezi sa 17 godina mlađim kolegom ili je riječ samo o prijateljskom druženju.

Par je viđen zajedno na večeri u ožujku u velikom društvu, a ranije ovog mjeseca "uhvaćeni su" nakon večere u Cecconi s Chelsea Handler, piše E!News za koji je izvor otkrio da se ovaj glumački dvojac viđa, ali da nisu u romantičnoj vezi.

To što su večerali zajedno ne znači da su i u vezi, rekao je izvor, iako je mlađahni Evans otkrio da je od djetinjstva bio zaljubljen u Sandru.

Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL

Foto: Pixsell

– Još kao mali zaljubio sam se u Sandru kada sam pogledao film Brzina. Iako je nisam poznavao, znao sam da je fantastična, rekao je 2012. godine za Playboy zgodni glumac koji trenutačno također nije u vezi. Iste je godine otkrio da je tijekom odrastanja na zidu svoje sobe imao Sandrin poster.

– Volim djevojke koje se znaju šaliti na svoj račun. Želim naći neku koja ima dobru dušu, rekao je tada glumac.

>>Bivši suprug Sandre Bullock nije platio odvjetnicima s rastave

Komentara 5

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
14:18 02.06.2014.

opaaa...Sandra je upecala dobar komad

EV
evropljanin
14:32 02.06.2014.

sandra je osba sa klasom . zelim joj vise srece nego sto je imala.

AN
Anasta
22:17 02.06.2014.

Frajer je zgodan, zasto ne bi? Pa ne mora uvijek biti ozbiljna veza, jednostavno se zabavljati dok ide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije