Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okončana pravna bitka

Anđa Marić dobila skrbništvno nad sinom: 'Konačno se budim sretna'

Anđa Marić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/5
17.02.2016.
u 09:29

Osjećamo se kao da smo tek počeli živjeti, kao da smo skinuli ruksake pune kamenja i možemo hodati. Sve je bilo u znaku tog procesa, nismo mogli ići na more jer smo znali da nam trebaju dvije tisuće eura za odvjetnika, otkrila je spisateljica

Nakon dugih šest godina pjevačica i spisateljica Anđa Marić dobila je potpuno skrbništvo nad 12-godišnjim sinom Gašperom s kojim već neko vrijeme živi u Zagrebu.

– Napokon se budim sretna – otkrila je Anđa u intervjuu za Story. Ovakav ishod, kako kaže, nije neočekivan i njemu se nadala svih ovih godina. – Nisam sumnjala u ishod, iako sam već prestala vjerovati da će se to dogoditi. Ali tek sada shvaćam koliko sam pridonijela cijeloj ovoj situaciji jer sam od 2010. najavljivala sudu: "Priredit ću vam međunarodni incident, nikad mi nećete uzeti dijete. Ako treba, idem do kraja, nema šanse." Znala sam da mi ne mogu uzeti dijete, a najdivnije od svega jest to što sam dobila skrbništvo kada sam potpuno sve otpustila u smislu: "Nema veze, briga me, ja njega ne dam jer je to njegova želja",  otkrila je pjevačica koja je sina Gašpera dobila u braku s Primožem Dolenčarom.

Raspletom cijele situacije zadovoljan je i Gašper koji već neko vrijeme s majkom i djedom živi u Zagrebu. – Osjećamo se kao da smo tek počeli živjeti, kao da smo skinuli ruksake pune kamenja i možemo hodati. Sve je bilo u znaku tog procesa, nismo mogli ići na more jer smo znali da nam trebaju dvije tisuće eura za odvjetnika. Osjećam se kao da sam cijele tridesete bila u nekom lošem mraku – iskreno je priznala Anđa koja osim pravne bitke već dvije i pol godine vodi i bitku sa zdravljem otkako joj je dijagnosticirana upala moždane ovojnice.

O planovima za budućnost trenutačno ne razmišlja jer je, kako kaže, sama sebi trenutačno na prvom mjestu. – Najveći prioritet sam si ja – da postanem najbolja verzija sebe, najbolja mama, a za ovo nježno što dođe, otvorena sam – kazala je za kraj Anđa Marić.

>>Anđa Marić ponovno ima razloga za širok osmijeh

>>Anđa Marić: Protiv teške bolesti borim se zdravom prehranom

Komentara 22

AL
Alkana
10:16 17.02.2016.

Bravo, Anđo! Sretno sa sinom i ostanite i dalje pozitivni i optimistični! Ako ste ovo svladali, moći ćete i sve ostalo.

MA
maddog
10:50 17.02.2016.

ajde hvala bogu da još ima razumnih ljudi i da su joj dodijelili dijete!

ZR
zrixy
11:34 17.02.2016.

Bravo susjeda. Neka vam je sa srećom. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije