U Ražnju možete jesti baš sve. Od pizze i grilla do vrhunskih mediteranskih specijaliteta spremljenih na tradicionalne načine i uz svježe namirnice.
Mi smo počastili nepce u restoranu Prstac u kojem ćete pronaći prvoklasnu tunu, hladne plate s domaćim pršutom i sirom, domaće lignje sa žara, odležane bifteke, teletinu ispod peke te razne vrste tjestenina i rižota, ali i mnoge druge delicije.
Kolega i ja odlučili smo se za mesnu platu za dvoje po cijeni od 260 kuna. Plata je obilna i sasvim sigurno dovoljna za dvoje gladnih ljudi. Na spomenutoj plati stigli su nam teleći odresci, osam ćevapa, dvije grill kobasice, dva komada rolane piletine, dva ražnjića, povrće sa žara i pekarski krumpir.
Nema uopće sumnje da je plata bila servirana lege artis pri čemu je vlasnik restorana koji nas je i posluživao pazio na dekoraciju stola i jela. Meso je izgledalo svježe, a rapsodija okusa ugodno nas je iznenadila.
Cijene su možda za dvadesetak ili tridesetak kuna više nego u sličnim objektima, no to itekako ima smisla zbog rustikalnog ambijenta, dobre prezentacije i korištenja najfinijih namirnica.