Malo je ugostiteljskih objekata koji se mogu pohvaliti tradicijom duljom od pola stoljeća, a konoba Ribar otvorena je prije punih 58 godina. Vodi ga Nela Zulim, koja je 1986. godine posao preuzela od svojih roditelja.
– U to vrijeme većinu turista činili su domaći gosti i jelovnik se više temeljio na ribi. Kada je nekoliko godina kasnije otvoren kamp, došlo je puno više stranaca i u ponudu smo uveli ono što gosti traže – govori gospođa Zulim.
Ali, Ribar i dalje potvrđuje svoje ime. Imaju dobar izbor ribljih i tradicionalnih jela (oko 120 kuna). U ponudi su i bečki i pariški odrezak (po 85 kn), ražnjići (75), miješano meso na žaru (100).
Mi smo u ribarskom mjestu jeli salatu s kozicama (65 kn) i špagete fruti di mare (80 kn). Svježe, ukusne i dobro pripremljene.
– Ima ovdje još lokalnih ribara, od njih uzimamo lignje, a svu ribu, meso i povrće također kupujemo domaće – kaže Nela Zulim koja, osim što vodi restoran, i konobari. Popodne je, vrijeme ručka. Svi stolovi su puni. Neki gosti ovdje jedu svaki dan, kaže Nela.
IZBOR I KVALITETA JELA (DO MAKS. 50 BODOVA) 46
IZBOR I PONUDA PIĆA (DO MAKS. 15 BODOVA) 13
POSLUGA I LJUBAZNOST (DO MAKS. 10 BODOVA) 10
DOJMOVI I PROSTOR (DO MAKS. 20 BODOVA) 18
UKUPNOST PONUDE (DO MAKS. 5 BODOVA) 4
UKUPNO: 91
Cista laz! Za sutra nemaju sto jesti poslije posjete kod vas!