Angelina Jolie i Brad Pitt u panici zbog knjige bivšeg tjelohranitelja

27.04.2009.
u 12:56

Jolie Mickey Brett, bivši tjelohranitelj najpoznatijega hollywoodskog para Brada Pitta i Angeline Jolie, planirao je bogato unovčiti vrijeme provedeno uz slavni par i njihovu djecu. Brett je želio napisati knjigu o njihovoj intimi, no kad su za to čuli slavni glumci, hitno su angažirali najbolje odvjetnike u SAD-u i Velikoj Britaniji s namjerom da ga u tome spriječe.

Iako je Brett u svojoj bogatoj karijeri tjelohranitelja slavnih čuvao zvijezde poput Sandre Bullock, Toma Cruisea, Nicole Kidman, Silvestera Stallonea i Richarda Gerea, oni bi u njegovim memoarima bili tek sporedni likovi, dok bi najveći dio knjige, koju je već počeo nuditi izdavačima, bio posvećen Bradu i Angie. Brett je Angelinu čuvao od 2001. i ostala mu je u lijepom sjećanju, no isto ne vrijedi i za njezinu jaču polovicu.

Odvjetnici para već ga pokušavaju diskreditirati kao nepouzdanog izvora, proglašavajući ga patološkim lažljivcem koji je Bradu i Angelini lagao da je bio pripadnik britanske elitne vojne postrojbe SAS, a problematičnu narav pokazao je i u okršajima s paparazzima. Policija ga je ispitala u vezi ubojstva britanskog tajkuna Donalda Uruquharta 1993.
(M.Mik.)

Želite prijaviti greške?