recept chefice ane grgić tomić Panna Cotta od jogurta, sladoled od komorača, crumble od limuna i pinjola, prah od kopra Talijanski specijalitet u prijevodu znači ‘’kuhano vrhnje’’ i dosta je sličan pudingu. Ovim desertom izmamit ćete osmijeh na lice ukućana
Ljetni recept Ane Grgić Ukusan i sočan: Isprobajte biskvit od naranče i badema s finim kremama od vanilije i naranče Ovaj pravi ljetni desert oduševit će i najzahtjevnija nepca.
Ljetni recept Ane Grgić Tomić Savršen za ljetne dane: Tartar od usoljenih kozica, aioli od citrusa, tuile od začinskog bilja Tartar od usoljenih kozica s aiolijem od citrusa i tuile od začinskog bilja savršeno je ljetno jelo koje je osmislila chefica Ana Grgić Tomić.
kratka priča Posao jedne ruke Kratka priča “Ranko Marinković” zaštitni je znak Večernjeg lista. Od 1964. godine svake subote izlaze prozni tekstovi poznatih i manje poznatih autora.
kratka priča Minuta i osam sekundi Kratka priča “Ranko Marinković” zaštitni je znak Večernjeg lista. Od 1964. godine svake subote izlaze prozni tekstovi poznatih i manje poznatih autora.
Za 4 osobe Donosimo recept: Jabuke s orasima, karamel, chantilly od vanilije Donosimo recept Ane Grgić za 4 osobe: Jabuke s orasima, karamel, chantilly od vanilije
Ana Grgić Ana Grgić, glavni chef kuhinje prestižnog zagrebačkog hotela Esplanade, odabire za vas odličan jesenski objed Profesionalcima uvijek pomaže razmišljanje unaprijed