Još malo pa nestalo

Gotovo rasprodan Aston Martin One-77

'AstonMartin_nnn_aut_101210'
''
14.12.2010.
u 11:11

Prodano 60 od ukupno 77 primjeraka, koliko će ih biti proizvedeno, što je bilo dovoljno za status rasprodana modela

Aston Martin One-77 službeno je dosegnuo status rasprodanog automobila. Dobro, u teoriji se ipak još može kupiti pokoji primjerak.

Točnije, njih 17. Naime, proizvođač je objavio da je prodano 60 od ukupno 77 primjeraka, koliko će ih biti proizvedeno, što je bilo dovoljno za status rasprodana modela. Preostali primjerci sa sedmeroznamenkastom cijenom (košta oko 1,4 milijuna eura) kupca bi mogli naći tijekom turneje po Japanu, Singapuru, Hong Kongu, Taipeiju i Kini.

Podsjetimo, One-77 raspolaže sa 7,3-litrenim V12 agregatom sa 760 KS. Postiže maksimum od fascinantnih 355 km/h.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije