PROMO

GREE klima uređaji - broj 1 u svijetu

Gree klima uređaji
Foto: Gree klima uređaji
1/16
26.07.2017.
u 10:44

Gree godišnje proizvede preko 60 milijuna primjeraka kućne i preko 5,5 milijuna primjeraka komercijalne serije klima uređaja, što znači da je svaki treći prodani klima uređaj u svijetu proizveo upravo Gree.

GREE Electric Appliances, Inc. of Zhuhai (“Gree”) je najveći specijalizirani proizvođač klima uređaja na svijetu. Sa sjedištem u gradu Zhuhai (Kina), proizvodnja se odvija u više desetaka tvornica širom svijeta te u njima radi preko 80.000 djelatnika, a od čega je više od 10.000 inženjera iz odjela istraživanja i razvoja.

Gree godišnje proizvede preko 60 milijuna primjeraka kućne i preko 5,5 milijuna primjeraka komercijalne serije klima uređaja, što znači da je svaki treći prodani klima uređaj u svijetu proizveo upravo Gree. O njegovoj vrijednosti, kvaliteti i postojanosti govori i zasluženo mjesto u Top 100 kineskih kompanija već 12 uzastopnih godina (prema priznatom svjetskom časopisu Fortune Magazin), kao i činjenica da je Gree jedini kineski proizvođač koji ima priznanje „World Brand“ Međunarodne komisije za kontrolu kvalitete proizvoda.

Široka paleta Gree klima uređaja omogućuje Vam da odaberete upravo onu izvedbu koja odgovara Vašim zahtjevima i željama, a kompaktan i moderan dizajn unutarnjih jedinica, svakom interijeru dati će dašak osvježenja. Neprestanim ulaganjem u inovacije, kreativnost i kvalitetu svojih proizvoda, Gree nastoji maksimizirati ugodu i zadovoljstvo svojih korisnika.

Tvrtka DELTRON d.o.o. kao generalni zastupnik i uvoznik Gree klima uređaja za Republiku Hrvatsku već dugi niz godina na tržište uvodi proizvode vrhunske kvalitete. Partnerima i krajnjim korisnicima omogućuje stvaranje “klime” po njihovoj mjeri, uz istodobno osiguranje najbolje konzultantske, tehničke i edukacijske potpore. Stoga naručite svoj klima uređaj već danas!


Foto: Gree klima uređaji

Foto: Gree klima uređaji
Foto: Gree klima uređaji

Foto: Gree klima uređaji

Foto: Gree klima uređaji

Foto: Promo

Deltron d.o.o. kao generalni zastupnik Gree klima uređaja, u suradnji s Hrvatskom vatrogasnom zajednicom, određeni iznos od svake prodane klime daruje u svrhu poboljšanja uvjeta i logistike vatrogasnih postrojbi (DVD,...). Kupnjom Gree klima uređaja pomažete da dio novca od svake prodane Gree klime donirate borbi protiv požara u Hrvatskoj.

Također, trenutno se na našoj facebook stranici možete uključiti u NAGRADNI NATJEČAJ gdje vam uz malo kreativnog truda Deltron d.o.o. poklanja vrhunski klima uređaj!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije