PROMO

HL mobile – popularna aplikacija za bezbrižne dobitnike

HL mobile
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
01.02.2014.
u 08:30

Hrvatska Lutrija početkom prosinca predstavila je besplatnu mobilnu aplikaciju HL mobile namijenjenu igračima igara na sreću koji žele brzo i u svakom trenutku biti informirani o svojim dobicima, rezultatima igara ili se samo podsjetiti da je vrijeme za uplatu omiljene igre. Jednostavnim skeniranjem bar koda s potvrde o uplati HL mobile aplikacija će vas obavijestiti o dobitnosti vašeg listića.

Aplikacija se u kratkom roku probila u TOP 10 novih besplatnih aplikacija, a dobila je vrlo dobre ocjene i komentare korisnika koji sugeriraju poboljšanja u sljedećoj verziji. HL mobile aplikaciju do sada je na svoje mobitele instaliralo više od 20 tisuća igrača.

Dostupna je za iPhone te uređaje pokretane Android sustavom, a izrađena je u suradnji s 'Pet minuta', vodećom hrvatskom tvrtkom u razvoju mobilnih aplikacija.  

Igračima popularnih igara na sreću Eurojackpot, Loto 7/39, Loto  6/45, TV Bingo 15 od 90 i Keno dostupne su informacije o rezultatima, provjera dobitka i obavijesti. Ljubitelji loto i sportskog klađenja mogu provjeriti dobitnost svojih listića.

Preuzmi aplikaciju HL mobile

iPhone

Android

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?