Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Timberlake u filmu o Facebooku

Justin Timberlake glumit će u filmu o Facebooku

Justin
AFP
23.09.2009.
u 15:05

Film se temelji na romanu "The Accidental Billionaires" koji govori o tome kako je nastala najpopularnija društvena mreža koja je osnivače napravila milijunašima.

Columbia Pictures i redatelj David Fincher, nakon špekulacija koje su se početkom ovoga mjeseca brzopotezno proširile svijetom filma, i službeno su potvrdili da će Justin Timberlake, Jesse Eisenberg i Andrew Garfield igrati u filmu "The Social Network" koji se bavi osnivačima Facebooka.

Film se temelji na romanu "The Accidental Billionaires" koji govori o tome kako je nastala najpopularnija društvena mreža koja je osnivače napravila milijunašima.

Justin među najboljima
Justin Timberlake igrat će ulogu Seana Parkera, koji je bio jedan od glavnih osnivača Facebooka. Bivši član boy benda "N'Sync" koji se posljednje vrijeme sve više približava sedmoj umjetnosti, pokušat će s kultnim Fincherom koji je potpisao remek djela poput "Sedam" ili "Klub boraca" napraviti još značajniji iskorak u svijetu filma.

Do sad je najbliže Hollywoodu i prvoj filmskoj ligi bio kad se nalazio u naručju Cameron Diaz ili Jessice Biel, a vrijedi spomenuti Emmy koji je dobio za nastupe u SNL-u.

Bilo jednom u Bostonu
Marka Zuckerberga, predsjednika uprave Facebooka igrat će Jesse Eisenberg kojeg pamtimo iz "Praznika u Bosni" i humorne drame "Lignje i kit".

Snimanje filma započinje sljedeći mjesec u Bostonu, a nakon toga cijela produkcija seli se, naravno, u LA.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije