Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI KONFERENCIJE

Koncept: Hoće li ovako izgledati novi iPhone 5S?

Diego Tristan
Foto: Reuters
1/2
04.06.2013.
u 14:03

Koncept ima isti oblik kao sadašnji iPhone 5, ali tanji okvir i izduženiji ekran

Appleova konferencija WWDC u San Franciscu, na kojoj američka tvrtka tradicionalno predstavlja nove modele, počinje idući ponedjeljak, pa se na internetu javljaju spekulacije o tome koje bi uređaje Apple mogao predstaviti i kako bi oni mogli izgledati.

Ran Avni predstavio je koncept iPhonea 5S, koji ima isti oblik, veličinu i dizajn kao aktualni iPhone 5, ali ima tanji okvir koji omogućuje korištenje izduženijeg ekrana od 4,8 inča rezolucije 1320 x 740 piksela. Prema Avnijevom konceptu, tipku za povratak na početnu stranicu na novom bi modelu trebala biti osjetljiva na dodir, za razliku od standardne tipke koja je bila uobičajena na iPhoneima od predstavljanja 2007. godine, piše portal Uswitch.

>> iPhone 5S u kolovozu, novi iPadi već u travnju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije