Sisak

Rimcu pokazali gdje bi mogao graditi novi pogon

Mate Rimac
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
17.03.2015.
u 20:27

- Nastavit ćemo razgovore o njegovu mogućem dolasku u Sisak, no dug je put od razgovora do realizacije, rekla je danas sisačka gradonačelnica Kristina Ikić Baniček.

U Gradu Sisku potvrdili su u utorak kako je potkraj proteklog tjedna u Sisku boravio Mate Rimac, u potrazi za zemljištem za svoj budući pogon za proizvodnju automobila.

“Čuli smo da traži zemljište za proširenje svojih pogona i nazvali smo ga. On je došao, proveli smo ga našom Južnom industrijskom zonom i ostavili dobar dojam na njega i njegov tim iz tvrtke Rimac automobili. Nastavit ćemo razgovore o njegovu mogućem dolasku u Sisak, no dug je put od razgovora do realizacije, rekla je danas sisačka gradonačelnica Kristina Ikić Baniček.

>> 'Posuđeni novac vraćam očevoj tvrtki s kamatama, ni kunu nisam dobio na poklon'

>> Mate Rimac o Koenigseggu: Ovo je pravi dokaz naše izvrsnosti

Komentara 8

RA
Razumandojaja
09:36 18.03.2015.

Rimac i el. auti, organska hrana u vlastitom restoranu i Sisacka rafinerija pored njih, eh da mi je i to vidjet.

DU
Deleted user
09:09 18.03.2015.

Ja sam čuo da će u Sisku strani investitor izgraditi tvornicu najmodernijih svemirskih brodova i da će zaposliti sve i da će ........ bla bla bla, tko više vjeruje izjavama da će se nešto sgraditi i to možda i slično.. Kada ćemo čuti: izgradili smo, zaposlili smo, proizveli smo. Sve je ovo na dugom štapu i očigledno služi u predizborne svrhe.

AA
anonymus.artist
23:31 17.03.2015.

Opet taj Rimac, koliko košta onaj njegof koncept uan? Oko milijun dolara ako sam dobro shvatio? dali to znači da za to dobijem tri najnovija Aventadora? Ili Jednog Aventadora i malu kućicu? Ili Aventadora i jedrilicu? A Aventador je Lamborghinii a ovaj je - Rimac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije